Защо лаптопите втора ръка могат да се окажат най – правилното решение?

Минавала ли ви е някога мисълта, че може би покупката на лаптопи втора употреба може да е по – доброто решение за вас? Предполагаме, че поне веднъж сте се замисляли над това. Знаем и обаче, че голяма част от вас все още са предубедени и предпочитат да закупят чисто нова ИТ техника, вместо да разгледат какво се предлага в онлайн магазини като www.izone.bg.

Тази статия е за тези от вас, за които мисълта за покупка на лаптопи втора ръка изглежда немислима.

Преди да започнем искаме да уточним, че нямаме за цел да ви накараме непременно да купите компютър или лаптоп втора употреба, а само да ви представим някой от предимствата на покупката на техника втора ръка. Изборът оставяме на вас.

И така, какво можете да спечелите, ако изберете да закупите лаптопи втора ръка от ITopia?

Ако влезете и разгледате страниците на www.izone.bg ще забележите, че техниката, която се предлага там е като чисто нова. Това означава, че преди да бъде изложена за продан, всеки лаптоп и компютър втора ръка е преминал през редица тестове и е в изключително добро техническо състояние и има перфектен външен вид.

Няма как да не ви направи впечатление, че всички лаптопи втора употреба се предлагат на цени, които са в пъти по – ниски от цените, на които се предлагат чисто новите ИТ устройства.

Това е така, тъй като без значение дали предлагания лаптоп е ползван година или само седмица, той е втора употреба  цената му логично трябва да е по – ниска. Така можете да закупите лаптопи или компютри, които са последен клас, но за които вие ще платите много по – малко пари.

Не на последно място е и факта, че купувайки своето устройство от онлайн магазини като ITopia вие ще закупите устройство, което е придружено с гаранция, което пък от своя страна ви гарантира спокойствието, че техниката ви е наистина в перфектно техническо състояние.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.