Dell Latitude E6540 – 10804

Втора употреба лаптопи с над 2 години гаранция

ITopia.bg има удоволствието да Ви представи употребявани лаптопи, които имат над 2 години международна гаранция. Лаптопите са от високия клас и са все още актуални на пазара, като държат сравнително високи цени. Това са ултрамобилния Dell Latitude D430 и мощния бизнес модел Dell Latitude D630.

Двата модела са в безупречен външен вид, с чисто нови батерии и лицензни стикери за Windows Vista Business Edition. Гаранцията на лаптопите е от вида Dell Next Business Day On-site.

Какво представлява гаранцията Dell Next Business Day On-site

При нужда да използвате тази гаранция след обаждане на телефон, валиден за цялата страна – 008001104478 (цената е като за един градски разговор), вие се консултирате с човек от поддръжката на Dell и ако проблема не може да се реши от разстояние, то до 24 часа на адрес посочен от вас идва техник и отстранява проблема. Какво по-хубаво от това.

Лаптопите имат по-голяма гаранция дори и от повечето нови, които обикновено са с едногодишна такава.

Като вземем предвид всички тези неща, а също и цената на лаптопите (около 650 лв), то опредено може да се каже, че придобиването на един от тях е повече от добра оферта.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари са затворени.