Ударна разпродажба на Fujitsu-Siemens Lifebook S7010

Използвате своя компютър предимно за сърфиране в интернет и видео чат, а през свободното време обичате да се наслаждавате на филми и музика? Итопия.бг организира ударна разпродажба на лаптоп втора ръка Fujitsu-Siemens Lifebook S7010.

Процесорът Pentium M с честота 1,73 GHz и оперативната памет в размер от 1 GB  осигуряват безпроблемното функциониране на машината,  разполагаща с 80 GB твърд диск.

Под пълно натоварване батерията може да издържи между час и два работа в автономен режим.

При някои от наличните бройки 14,1-инчовия екран не е в оптимално състояние – под ъгъл се  наблюдават неголеми светли петна. (вижте долната снимка)

Промоционалната цена от 199 лева на лаптоп втора употреба Fujitsu-Siemens Lifebook S7010  важи до изчерпване на количествата.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.