теглене на наградата от играта 'На приятелски начала'

Теглене на печелившия от играта ‘На приятелски начала’

В края на миналата година решихме да зарадваме, някой от нашите приятели във Facebook с един от най-продаваните при нас модели лаптоп втора ръка. В играта ни ‘На приятелски начала’ взеха участие повече от три хиляди фена на страницата ни. Един месец те избираха типажи от играта, отговаряйки най-близо до техен познат, който да развеселят в социалната мрежа.

Радостни сме да обявим и печелившия:

Честито на Анелия Димитрова с телефон 088780**** Към нея вече пътува Fujitsu/Siemens Lifebook s7020 в комплект с уеб камера.

На всички останали участници и харесали Facebook страницата ни, даваме 5% отстъпка при пазаруване от нашият онлайн магазин, до 15-ти февриари 2013 година. Следете във facebook за промо кода, както и за други изненади.

Искаме да благодарим на всички участници за интереса към играта. Ние от своя страна ще продължаваме да публикуваме полезни съвети, интересни факти и само най-добрите оферти за нова и употребявана техника в България. Освен във facebook, може да ни следите и в twitter и google+ или да се запишете за нашия бюлетин по e-mail.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.