Принтери

Показване на всички 2 резултата

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Принтери Втора Ръка

С какво нашите принтери са по-различни?

Предлагаме ви почти неизползвани употребявани принтери на най-доказалите се производители, внос от различни европейски държави. Предлаганите модели са внимателно подбрани за да задоволят нуждите на широк кръг потребители. Уникалното при нас е, че ви предлагаме почти нови, на много малък брой копия принтери втора ръка, който задължително имат  достатъчно наличен тонер и включени кабели, за да започнете работа с тях веднага.

Качество на пъти по-ниска цена

Сред предлаганите от нас принтери втора ръка може да намерите модели, които все още се продават на пазара на нова техника, като нашата цена е неколкократно по-ниска, а качеството същото. Повечето принтери са предназначени за бизнес потребители и издържат на доста тежки натоварвания, бързи и безшумни са и имат голям капацитет на тонер касетите, а оттам и много ниска себестойност на едно копие. С една дума: принтирате евтино.

А когато свърши тонера?

Обикновено тонерът свършва в най-неподходящия момент и ние знаем това много добре. Спокойно. Няма да ви изоставим. Достатъчно е само да ни потърсите и ще ви осигурим по ваш избор презареждане на тонер касетата, нова съвместима, (която може да използвате като резервна) или оригинална такава, и то бързо и на изгодна цена.

Тествани и сервизирани

Всички модели минават обстоен преглед и тест на всички компоненти и се пускат в продажба единствено, ако са напълно изрядни. Предоставяме ви детайлна информация за техническото състояние, броя копия и наличния тонер в касетите, също и капацитета им. Външният вид на принтерите също е повече от задоволителен.

Сигурна и бърза покупка

Всеки избран от вас употребяван принтер можем да доставим за 24 часа. Имате право да го тествате до 14 дни и да го върнете, ако той не отговаря на нуждите ви, като или ще си получите парите обратно, или по ваше желание ще ви предложим друг, по-подходящ модел.