Практично и изгодно решение ли е покупката на лаптоп втора ръка

Когато ние бяхме малки, не бяхме и чували за лаптопи или таблети. Игрите ни бяха различни… ритахме топка, играехме на криеница или „Не се сърди човече”.

Беше хубаво, когато бяхме деца, но това време отмина и днес, нашите деца се забавляват по друг начин. Днес децата обичат да се забавляват с компютърни игри, да слушат музика на лаптопа или таблета и за тях да си говорят с приятелчетата във Фейсбук е толкова нормално, колкото е било за нас да излезем на улицата.

Днешните деца сякаш са родени с вродено разбиране към лаптопите и е напълно нормално да се „оправят” с тях дори по – добре от нас.

Ако и вашето дете проявява интерес към тези устройства, сигурно вече се замисляте да му закупите таблет или лаптоп.

В момента в търговската мрежа се предлагат какви ли не модели на лаптопи и можете да изберете каквото искате, но можете и да сте малко по – предвидливи и да разгледате лаптопите втора ръка, които се предлагат от www.izone.bg.

Защо ви предлагаме, преди да се решите на покупка на ИТ устройство да разгледате и компютрите втора употреба?

Причините са няколко и сега ще ги споделим с вас, а вие ще си решите дали да изберете да закупите чисто нов таблет или таблет втора ръка.

Ако влезете на страниците на www.izone.bg ще забележите, че цените на употребяваните компютри и лаптопи са много по – ниски, а това е нещо, което не е за подценяване в днешно време.

Ще забележите също така, че всички ИТ устройства втора ръка са придружени с гаранция, а това е още един голям плюс.

Ако продължите да разглеждате, ще ви направи впечатление колко голямо е разнообразието от лаптопи втора ръка.

В крайна сметка ще ви стане ясно, че разликата между новите и устройствата втора употреба е единствено в цената.

Е, тогава, не е ли по – добро решение да закупите на малчугана си лаптоп втора употреба, вместо да давате луди пари за ново устройство, което не се знае колко време ще остане здраво в ръцете на малкото ви слънчице?

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.