Dell Latitude E5410 – 10392

Отново лаптопи втора ръка Dell с гаранция до 23 месеца

Здравейте приятели, можем да ви зарадваме с новината, че отново получихме втора употреба лаптопи Dell с международна гаранция Dell Next Business Day On-Site. Повече за вида на гаранцията можете да прочетете тук.

Моделите, които получихме са следните :

12 инчови ултрамобилни лаптопи Dell Latitude D420 с 9 месеца гаранция и Dell Latitude D430 с 23 месеца гаранция.

14 инчови лаптопи от висок бизнес клас Dell Latitude D620 с 15 месеца гаранция и Dell Latitude D630 с от 9 до 15 месеца гаранция.

Всички лаптопи са в много добър външен вид, с перфектно работещи батерии (минимум 2 часа) и лицензни стикери за Windows.

Взимайте докато още има 🙂

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари (2)

  1. Здравейте!

    Къде могат да се видят лаптопите втора употреба, които предлагате сега? Сайт, магазин, листа с цени, спецификации и гаранции?

    Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *