HP EliteBook Folio 1020 G1 – 10388

На вашето внимание: Dell Latitude D630

Oнлайн магазинът Итопиа.бг ви представя лекия, бизнес лаптоп Dell Latitude D630 – наследник на хитовия за времето си D620.

Лаптопът може да се похвали с ергономията на предшественика си – сетивен тракпад, безшумна и просторна клавиатура, устойчива на попаднали върху нея течности. Сиво – черният корпус е солиден и як благодарение на магнезиевите нишки, имплантирани в него. Пантите осигуряват здрава връзка между основата и дисплея, като само прекалено упорство може да доведе до луфт и нестабилност.

Добавяйки и ниското тегло (около 3 кг заедно с батерията), лаптопът втора ръка Dell D630 е точното решение за хората, които не се разделят със своя лаптоп независимо от това къде се намират – на път, сред природата или работното място.

Компютърът е базиран на Intel технологията Santa Rosa, известна още като Сentrino Duo. Процесорът Intel® Core™ 2 Duo T7250 2 GHz и 2 MB cash не се затруднява по никакъв начин с бизнес и Интернет приложенията, необходими на всеки активен човек.

Плюс за D630 e възможността за ъпгрейд на наличните 2 GB RAM памет, осигуряваща стабилен работен процес с  популярния Photoshop, а наличието на COM порт го прави подходящ  и за диагностика.

14,1-инчовият екран, с максимална разделителна способност 1280×800 px, предлага задоволителна яркост и дълбочина на изображението. Има какво да се желае от контраста на матрицата, но това по никакъв начин не оказва осезаемо въздействие  при ползване на лаптопа на открити пространства.

Силно впечатление прави изключително тихата работа на Dell Latitude D630. Дори и при 100% натовареност на процесора, присъствието на вентилатора трудно може да бъде регистрирано с просто ухо.

Предимства:

  • Здравина
  • Ярък дисплей
  • Батерия с живот 1,5 часа
  • Отличен коефициент на полезно действие
  • Обезшумена система

Недостатъци:

  • Скъп ъпгрейд
  • Качеството на звука
  • Недостатъчно добър контраст на матрицата

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.