Lenovo ThinkCentre M91p USFF – 4074
Lenovo ThinkCentre M91p USFF – 4075

449лв.

Lenovo ThinkCentre M91p USFF

Изчерпан

Код: #294 Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Твърд диск

160 GB SATA

Видеокарта

Integrated HD Graphics 2000

Процесор

Intel Core i5 Quad Core 2400s, 2.50 GHz, up to 3.3GHz, 6MB Cache

Размер памет

8 GB

Оптично устройство

DVD-RW

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

12-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 6 x 2.0 USB- VGA порт ( изход за външен монитор)- COM (сериен порт) – LPT (паралелен порт)- 2 x PS/2 – RJ45 – High Definition Audio

Описание на продукта:

Ако търсите сериозна и мощна бизнес машина, на които да разчитате във всеки един момент Lenovo ThinkCentre m91p usff е точно каквото ви трябва. Тези компютри втора ръка са с изработка от най-висок клас и съчетават в себе си качество и стил. Подходящи са за употреба в домашни условия, както и за корпоративна среда.

Lenovo ThinkCentre m91p usff е най-малкият от трите размера на модела – 8.1см x 24.1см x 27.7см.. Това го прави още по-желан от потребителите, заради възможността му да бъде поставен и в най-тесните пространства. Но компактността на кутията е всъщност едно от най-незначителните преимущества на този настолен компютър, тъй като в нея се съвместява качеството, на което компанията е залагала винаги.

Тези персонални компютри втора употреба са оборудвани с мощността и бързината на второ поколение процесори Intel – Intel Core i5-2400, както и с интегрирана графика Intel HD 2000. А 4GB DDR3 памет ще покрие почти всяка ваша нужда. Също така притежава и всички необходими оптични и твърди дискови устройства в пълен размер.

В сравнение с други употребявани компютри от същия бизнес клас, машините на Lenovo, чието изпълнение и продуктивност са безпроблемни, изпъкват. Благодарение на своите характеристики, производителност, добра ценова категория, сервизно обслужване и здравина ThinkCentre m91p usff е все още един от компютрите, който не трябва да се пренебрегва.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив