Lenovo ThinkCentre M91p USFF – 4074
Lenovo ThinkCentre M91p USFF – 4075

449лв.

Lenovo ThinkCentre M91p USFF

Изчерпан

Код: #294 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Гаранция

12-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 6 x 2.0 USB- VGA порт ( изход за външен монитор)- COM (сериен порт) – LPT (паралелен порт)- 2 x PS/2 – RJ45 – High Definition Audio

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Оптично устройство

DVD-RW

Видеокарта

Integrated HD Graphics 2000

Процесор

Intel Core i5 Quad Core 2400s, 2.50 GHz, up to 3.3GHz, 6MB Cache

Размер памет

8 GB

Твърд диск

160 GB SATA

Описание

Product Description

Ако търсите сериозна и мощна бизнес машина, на които да разчитате във всеки един момент Lenovo ThinkCentre m91p usff е точно каквото ви трябва. Тези компютри втора ръка са с изработка от най-висок клас и съчетават в себе си качество и стил. Подходящи са за употреба в домашни условия, както и за корпоративна среда.

Lenovo ThinkCentre m91p usff е най-малкият от трите размера на модела – 8.1см x 24.1см x 27.7см.. Това го прави още по-желан от потребителите, заради възможността му да бъде поставен и в най-тесните пространства. Но компактността на кутията е всъщност едно от най-незначителните преимущества на този настолен компютър, тъй като в нея се съвместява качеството, на което компанията е залагала винаги.

Тези персонални компютри втора употреба са оборудвани с мощността и бързината на второ поколение процесори Intel – Intel Core i5-2400, както и с интегрирана графика Intel HD 2000. А 4GB DDR3 памет ще покрие почти всяка ваша нужда. Също така притежава и всички необходими оптични и твърди дискови устройства в пълен размер.

В сравнение с други употребявани компютри от същия бизнес клас, машините на Lenovo, чието изпълнение и продуктивност са безпроблемни, изпъкват. Благодарение на своите характеристики, производителност, добра ценова категория, сервизно обслужване и здравина ThinkCentre m91p usff е все още един от компютрите, който не трябва да се пренебрегва.

Информация за автора: Евгени Илиев

Avatar for Евгени ИлиевС афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери