Lenovo ThinkCentre A61 9141 Tower – 3979

195лв.

Lenovo ThinkCentre A61 9141 Tower

Изчерпан

Код: #195 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ 2.3 GHz, (1 MB L2 Cache)

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA

Видеокарта

ATI Radeon Xpress X1200

Оптично устройство

DVD-RW

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 6 x 2.0 USB
– VGA порт ( изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– LPT (паралелен порт)
– 2 x PS/2
– RJ45
– High Definition Audio

Кутия

Tower

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Lenovo ThinkCentre A61 9141 Tower е една великолепна машина, която може да се окаже ваш надежден партньор в ежедневната работа. Проектирана, използвайки наученото през годините от IBM и Lenovo, тя съумява да предложи една балансирана конфигурация, която да осигури удобство, стабилност и функционалност във всеки момент.

Тези настолни компютри са ориентирани към битовите потребители, които имат нужда от машина, която върви гладко и с лекота изпълнява подадените й задачи, без да причинява дискомфорт. Lenovo ThinkCentre A61 9141 е създаден около един от най-масовите двуядрени процесори на AMD, който си спечели куп признания за своята отлична работа.

Подобно на други десктоп компютри втора употреба и тук откриваме цели 8 порта, предлагащи USB свързване на разнообразна по вид периферия. Хард дискът и RAM паметта също са с обем, който отговаря на очакванията на потребителите, избиращи подобна машина за своя дом или дори за малък офис.

Съчетанието на отлична цена при модела Lenovo ThinkCentre A61 9141 Tower и 6-те месеца гаранция, която ITopia – izone.bg ви предоставя е нещо, което си струва да бъде добре обмислено, ако търсим добрата сделка. Техническите параметри на тези машини са идеални за почти всичко, което можете да пожелаете да вършите на тях и ще ви спестят разходите за ненужно скъпите нови системи.


 

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери