HP EliteBook 8470p

Показване на единичен резултат

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

HP EliteBook 8470p

14-инчовият HP EliteBook 8470p е модел висок клас лаптопи от бизнес-ориентираната серия на компанията. Включва Intel iCore процесори и външни или вградени видео карти.

14-инчовият лаптоп HP EliteBook 8470p е модел висок клас лаптопи от бизнес-ориентираната серия на компанията. Тя е наследник на модела 8460p и е подобрен с по-нови поколения хардуерни компоненти. Тези лаптопи излизат на пазара в средата на 2012г. Това са устройства създадени за максимална продуктивност и дълъг живот.

Това са премиум ноутбуци, но все пак не са мобилни работни станции

Но това при тях е предимство, тъй като съчетават подобна мощност и бързина в леко и компактно тяло. Предназначени са не толкова за масово потребление, колкото за малко по-изискващия купувач.

Хардуерните конфигурации правят машината отлична не само за гледане на филми и леки офис приложения, но и за мултитаскинг, лек гейминг и дори за работа с някои програми за обработка на снимки, видеа и графики.

HP EliteBook 8470p има много предимства пред други конкурентни 14-инчови модели

Освен че са лесно преносими, те са изключително издръжливи и функционални. Най-големият им плюс обаче включените в тях хардуерни компоненти. Комбинирани са за максимална продуктивност и производителност, така че работата ви да минава гладко и без засичания.

Въпреки че имате минимум десет варианта на този модел една от основните и най-универсални конфигурации е следната: Intel Core i5 процесор, 4GB RAM памет, вградена видео карта Intel HD Graphics 4000 и 320 GB HDD дисково пространство. Максималната производителност, която 8470p може да ви предложи обаче, идва от следните елементи: Intel Core i7 процесор, 16GB RAM памет, вградена видео карта Intel HD Graphics 4000 и/или AMD Radeon 1GB външен графичен процесор и 160 GB SSD дисково пространство.

EliteBook 8470p предлага различни варианти за процесори

Всички те са от Intel iCore семейството и всички са трето поколение двуядрени или четириядрени модели. Тъй като лаптопът е в категория „висок клас“, той не се предлага във вариант с нискобюджетен Intel Core i3. Опциите са ви между универсалния Core i5 и по-мощните Core i7 процесори.

Изборът за видео карта е малък, но го има

По принцип моделът се предлага с конфигурация, в която е включена вградена Intel HD Graphics 4000 видео карта. Но, ако ползвате лаптопът за по-специализирана работа, може да изберете по-мощната алтернатива – AMD Radeon 1GB.

RAM паметта в ноутбука може да варира. В зависимост от бюджета ви и за какво ще ползвате устройството, те е от 4GB до 16GB RAM.

Моделът HP EliteBook 8470p е с две резолюции на дисплея – 1366х768 и 1600х900 и работи с Windows за операционна програма.