HP EliteBook лаптопи втора ръка

Показване на всички 3 резултата

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

HP EliteBook

Серията HP EliteBook са премиум, бизнес ориентирани лаптопи и нискобюджетни мобилни работни станции. Огромно разнообразие от хардуерни конфигурации.

Серията лаптопи HP EliteBook са премиум, бизнес ориентирани лаптопи и нискобюджетни мобилни работни станции. За сравнение, те се нареждат малко над по-ниския клас ProBook ноутбуци (една от професионалните серии лаптопи на HP). Компанията пуска серията в производство през 2008г. Последното поколение на тези лаптопи излиза в продажба в началото на 2015г.

Моделите на EliteBook са насочени към бизнес потребителя и се вписват най-добре в офис среда

Често се ползват и от професионалисти, които трябва да имат постоянен достъп до работните си файлове. Серията предлага както нискобюджетни решения за по-масовия ползвател, така и по-скъпи тип работни станции, които да могат да се справят с по-специализирани и тежки програми.

Един от основните плюсове на тази линия е именно разнообразието от модели, които могат да задоволят всякакви нужди на различния купувач. Освен това, името HP гарантира за високо качество, здравина и елегантност. Друго важно нещо, което трябва да се спомене е, че всеки модел се предлага с различни хардуерни конфигурации, между които може да избирате.

Лаптопът, който се отличава, макар с малко, от другите машини е моделът HP EliteBook x360 1040. Това е ноутбук, който съчетава отлично качество на изработка, мощност, бързина и лекота.

14-инчовият лаптоп може да се конфигурира според желанията ви. Модел се предлага с последно поколение Intel Core i5 или i7 процесор, с или без тъч скрийн, дисково пространство от 128GB до 2TB и вградена Intel UHD Graphics видео карта.

Процесорите, които се ползват в лаптопите от серията HP EliteBook се произвеждат от компанията Intel. Най-често срещани в системните им конфигурации са последни поколения процесори от Core i семейството – i3/i5 и i7. Типът процесор зависи от цената и приложението на машините.

Разнообразието при видео картите също не е голямо

Тук отново се разчита на гиганта Intel. Лаптопите разполагат с вградени Intel HD Graphics или Intel UHD Graphics видео карти. В зависимост от предназначението на ноутбуците предопределя и вида и поколението графична карта.

По-нискобюджетните модели от серията се предлагат с 4GB или 8GB RAM памет. По-скъпите и професионални машини стигат до размер от 32GB RAM памет.

Размерите, в които се предлагат лаптопите от серията са 13, 14 и 15 инча. Ценовата категория определя и резолюцията на екрана. Дисплеят също така може да бъде с или без тъч скрийн според вашите предпочитания.

Всички модели от серията HP EliteBook се предлагат с инсталирана операционна система Windows 10.