Лаптоп Acer eMachines D620 на цената на нетбук

Лаптоп Acer eMachines D620 на цената на нетбук

В тази статия ще Ви представим накратко лаптоп Acer eMachines D620, който можете да закупите онлайн от нашия магазин на изключително ниска цена.

Този лаптоп е направен да удоволетвори нуждите на клиентите, търсещи евтини лаптопи. За цената на един нетбук Вие получавате лаптоп с широкоекранен 14 “ дисплей, стандартна клавиатура (не малка, като на повечето „нетбуци“) и CD/DVD записвачка, която отсъства при повечето лаптопи от вида „нетбук“. В допълнение Acer eMachines D620 пристига при Вас и с инсталирана операционна система Windows Vista Home и е доста лек – 2.46 кг.

Оборудван със сравнително бърз процесор AMD Athlon (2650e)  с тактова честота

  • 1.6 GHz (512KB L2 Cache, CPU Bus Speed 800MHz)
  • 1 GB RAM памет (разширяема до 2 GB)
  • 160 GB твърд диск,
  • CD/DVD записвачка,
  • безжична мрежа: 802.11 B/G

и Windows Vista Home Basic този лаптоп покрива нуждите на всеки мобилен потребител, съсредоточен в този ценови диапазон.

Идеален е за студенти и домашни потребители, разполагащи с нисък бюджет, които нямат претенции да играят последните игри.

Видеокартата ATI Mobility Radeon X1250 с 256 MB собствена памет, с която е снабден eMachines D620 осигурява безпроблемно гледане на мултимедия.

Шасито на лаптопа е изработено от здрава и надеждна пластмаса и има приятен външен вид така, че не би трябвало лесно да се нарани при изпускане.

Можем да отбележим, че преносимият компютър няма уебкамера и четец за карти, но като вземем предвид цената му това е разбираемо. Не е никакъв проблем да се поставят външни такива чрез използване на някой от USB портовете.

Като заключение даваме положителна оценка за работата на екипа на eMachines да създадат един полезен, удобен и наистина евтин лаптоп с повече възможности от тези на един нетбук.

Аcer eMachines D620-261G16Mi се предлага тук с Windows VIsta и чанта

Вашето мнение е от голямо значение за нас. Моля, използвайте формата отдолу за всякакви отзиви.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.