Как най – изгодно да оборудвате офиса си с ИТ техника?

Започвате нова дейност или разширявате фирмата си? Търсите възможно най – изгодните като цени компютри и лаптопи, с които да оборудвате офиса си?

Имате няколко варианта за действие.

Можете да закупите нова ИТ техника или да изберете лаптопи и компютри втора ръка от www.izone.bg.

Ще разгледаме двата варианта поотделно, а вие ще изберете кой вариант е по – изгоден и удачен за вашия бизнес.

В момента има толкова много магазини, в които можете да откриете много голямо разнообразие от нови лаптопи и компютри и ако парите, които трябва да платите за тях не ви притесняват, можете да закупите колкото броя са ви нужни от всеки един магазин за продажба на ИТ техника.

Ако търсите нови лаптопи или компютри на изгодни цени обаче, ще ви се наложи да се спрете на такива, които не са с много високи технически характеристики или модели, които отдавна не се търсят от потребителите. Това означава, че ако се спрете на стари модели лаптопи или компютри ще оборудвате офиса си с техника, която няма да ви върши на 100% работата, за която сте я купили.

Другият ви вариант за действие е да погледнете какво се предлага от www.izone.bg. Лаптопите втора употреба, с които можете да оборудвате офиса си по нищо не се отличават от чисто новите, освен в цените. ИТ устройствата са преминали през редица тестове, разполагат с гаранция и се предлагат на много изгодни цени.

За сумата, която ще дадете, за да закупите два чисто нови лаптопа ще купите няколко лаптопа втора ръка, които освен това ще са с много добри технически характеристики.

Ако пък имате стари или отдавна неработещи компютри или лаптопи, от които искате да се отървете, можете да ги продадете на магазина и така да купите нужните за офиса ви ИТ устройства на още по – ниски цени.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.