Acer Aspire ES1-731G-P3KZ – 10585

Как да закупите лаптопи и таблети изгодно?

Само до преди няколко години един компютър или лаптоп бяха достатъчни за едно семейство. Проверявахме си пощите, четяхме новините и оставяхме децата си да поиграят на някоя игра.

Да, но времената се промениха и днес всеки член на семейството иска да има свое собствено устройство, на което да се забавлява както намери за добре и без да се съобразява с останалите членове на семейството.

Това е много хубаво, но как да организирате така нещата, че да можете да си позволите да закупите на всеки по един лаптоп или таблет?

В магазините се предлагат лаптопи, таблети и компютри на изплащане, да, но можете ли да си позволите да изплащате толкова много устройства наведнъж?

А и струва ли си, когато имате друг, много по – евтин и удобен начин да се сдобиете с лаптопите и таблетите, които искате?

Просто влезете на страниците на www.izone.bg и ще разберете за какво говорим.

Онлайн магазинът предлага ИТ техника втора ръка на много добри цени.

Защо да не се възползвате от покупката на лаптопи втора ръка, вместо да търсите начини да купувате чисто нови устройства, за които трябва или да пестите или да изплащате с месеци?

Лаптопите втора употреба, които се предлагат от www.izone.bg се различават от чисто новите ИТ устройства единствено по много по – ниската цена.

Можете сами да се уверите в това, което ви казваме много лесно. Определете цената, която можете да дадете за лаптоп или таблет. След това отворете страниците на който и да е онлайн магазин за продажба на ИТ техника и изберете модел.

Сега влезете на страниците на www.izone.bg и потърсете модела лаптоп втора ръка и сравнете цените, външния вид, техническите характеристики, гаранцията.

Сами ще се уверите, че цената, която ще платите за покупката на ново устройство е в пъти по – висока от тази, която ще платите, ако се спрете на лаптопи втора ръка.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.