Как да спечелите пари от неработещ лаптоп?

Почти няма семейство, което да не притежава поне един лаптоп в дома си. Това е напълно в реда на нещата, предвид факта, че интернет е вече неразделна част от живота ни.

Колкото и качествени да са лаптопите и компютрите обаче, те все пак са машини и идва момент, че който отделни части дефектират, остаряват или просто самите лаптопи остаряват и се налага да ги сменим.

Ако и вашия лаптоп все по – често отказва да работи и сте решили да го смените с нещо по – ново като модел и технически характеристики, имате няколко варианта на действие.

Можете да го подмените с нов, а стария просто да го зарежете някъде и да забравите за него, а можете и да спечелите пари от старото си, неработещо устройство.

Как можете да си закупите нов лаптоп и да спечелите пари от стария?

Ако влезете на страниците на www.izone.bg ще забележите, че магазинът предлага изгодни цени не само на лаптопи и компютри втора ръка, но и че изкупува стари устройства.

Как ви улеснява това?

Изкупуването на стари устройства от магазина може да ви бъде от полза по няколко начина.

Ако изберете някой от моделите лаптопи втора ръка, които се предлагат от магазина, не само ще спестите пари, но и ако предадете старото си устройство ще ви платят за него или ще ви намалят още от цената на новата ви покупка.

Ако пък просто искате да се отървете от неработещия си лаптоп и не ви се занимава да пускате обяви и да чакате с месеци някой да се обади за някоя част, то можете просто да се обърнете към www.izone.bg, където ще ви изкупят със сигурност.

И в двата случая печелите вие – купувате лаптоп втора ръка на още по-ниски цени или ви плащат пари за напълно неработещото ви устройство, което така или иначе се чудите какво да правите.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари са затворени.