Как да „подмладите” компютрите в офиса?

Компютрите в офиса ви вече са остарели? Искате да ги смените с нещо по – мощно и ново, но се чудите какво да правите с всичката стара техника, която все още работи?

Спокойно, можете лесно да се отървете от всичко в офиса и на това отгоре да вземете пари.

Просто влезте на страниците на www.izone.bg и разгледайте какво се предлага там.

Ще забележите, че от ITopia предлагат не само продажба на лаптопи втора ръка, но и изкупуват стари и ненужни компютри и лаптопи.

Това е много голямо улеснение за всички, които искат да подменят техниката в офиса си, без да дават големи суми за чисто нови устройства.

От една страна, можете да продадете всичката си излишна ИТ техника на  www.izone.bg, като така не само ще се отървете от нея веднага, но и ще вземете добри пари за това.

От друга страна, купувайки лаптопи втора употреба ще спестите не малко средства, а офисът ви ще разполага с устройства, които са с много по – добри характеристики и които ще ви вършат работа дълго време занапред.

Не е нужно да обявявате цялата си офис техника за продажба по различни сайтове и да чакате с месеци някой да се заинтересува от нея.

Просто влизате на страниците на ITopia, свързвате се със служителите и се уговаряте кога да извършите продажбата на непотребните лаптопи и компютри.

Веднъж взели парите от продажбата, можете да разгледате и какви лаптопи втора ръка предлагат и да изберете за вашия офис това, което ви е необходимо.

Ще сте спокойни, че сте закупили лаптопи и компютри, които са преминали през всички необходими тестове и които разполагат с гаранция.

Едва ли ще откриете по – бърз, лесен и икономически изгоден начин да подмените цялата ИТ техника в офиса си.

Побързайте и разгледайте предложенията на ITopia, цените на лаптопите втора употреба наистина си струват.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.