Имате стар лаптоп или компютър? Продайте го изгодно!

Живеем във високотехнологични времена и е напълно нормално да искаме да притежаваме най – новия лаптоп, компютър или таблет. На пазара излизат все по – нови модели, все по – бързи и удобни за работа устройства и ние разбира се искаме да сме в крак с най – новото и модерно.

Какво да правим обаче със старата техника, която макар и с по – малко възможности все още може да върши работа? А какво да правим с устройствата, които не работят и само събират прах в дома или офиса ни?

Ако и вие имате такъв проблем имате няколко варианта за действие:

  • Да се пуснете обява в интернет и да се надявате да успеете да продадете стария си лаптоп или компютър поне за части;
  • Да съберете цялата си техника и да я оставите на съхранение в някой склад;
  • Да я продадете на някой онлайн магазин за компютри втора ръка като www.izone.bg.

Ако се спрете на първия вариант може и да имате успех да разчистите дома си от старата си техника. За да стане това обаче ще трябва да почакате не малко време, тъй като в момента такива обяви има толкова много, че едва ли някой ще ви се обади с желание за покупка още на другия ден, след като сте пуснали обявата.

Ако изборът ви е вариант номер 2, то ние не можем да кажем нищо друго освен, че губите. Губите поради простата причина, че от техниката, която ще съберете в някой склад и ще я забравите просто няма можете да вземете и лев и вложените от вас пари навремето няма да могат да ви се възвърнат дори и малко.

Ако се спрете на продажба на устройствата ви в някой от магазините за лаптопи втора ръка като www.izone.bg ще спечелите, защото:

  • Ще се отървете от старите си или напълно неработещи лаптопи и компютри и затова ще вземете пари;
  • Няма да чакате и ден, за да ви ги купят;
  • Можете, ако искате да закупите други, по – нови модели лаптопи втора употреба, като от магазина ще ви приспаднат от сумата, ако им продадете старите си устройства.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари са затворени.