IBM ThinkPad T43 – 2616
IBM ThinkPad T43 – 2617IBM ThinkPad T43 – 2618IBM ThinkPad T43 – 2619IBM ThinkPad T43 – 2620

135лв.

IBM ThinkPad T43

Изчерпан

Код: #25 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Детайли

– 2 USB порта- S-Video (TV-out) порт- Docking/Port Replicator порт- VGA порт ( изход за външен монитор)- Mic-in (вход за микрофон)- Line-out (изход за слушалки и тонколони)- Вг

Звук

Built-in, Software volume control

Тегло

2.3 кг

Гаранция

6-месеца

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Оптично устройство

DVD-ROM

Размер памет

1 GB

Твърд диск

120GB, PATA 5400 rpm – Active Protection System

Видеокарта

ATI Radeon X300

Екран

15″ XGA (1024 x 768) – матов

Процесор

Intel® Pentium M 1.86 GHz; 2MB L2 Cache; 533 MHz FSB

Описание

Product Description

IBM са една от най-старите компании за производство на компютри и изчислителна техника. В продължение на над половин век те се стремят да предложат на потребителите си най-доброто, което могат и да гарантират тяхното удовлетворение в най-голяма степен. Не е изключение от това правило и моделът IBM ThinkPad T43.

 

Лаптопите IBM ThinkPad T43 са малки, компактни и мобилни, за да предложат на потребителите си удобството, която те търсят при съвременните изисквания за мобилност на системите. Проектиран в услуга на ценителите на тънките лаптопи още преди тази мода да се появи в технологичната попкултура днес покупката на IBM ThinkPad T43 втора ръка е една мъдра стъпка, която ще ви гарантира удобство и приятна работа.

 

Покупката на лаптопи втора ръка винаги се е отличавала с ниските цени, на които можете да си осигурите желаната машина, а в случая с IBM ThinkPad T43 тя е наистина впечатляваща. Този модел разполага с всички устройства, които можете да поискате от един компютър, включително LAN карта за безжичен достъп до интернет, DVD/CD, както и 2 USB порта, които да улеснят допълнително използването на флаш памет карти или пък периферна мишка.

 

Подчертавайки и 6-месечната гаранция, която ще получите при покупка на IBM ThinkPad T43 втора ръка, то си струва да обобщим, че това е една рентабилна и аргументирана покупка.
Драйверри

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери