IBM ThinkPad T41 – 2612
IBM ThinkPad T41 – 2613IBM ThinkPad T41 – 2614

179лв.

IBM ThinkPad T41

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #24 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Детайли

– 2 USB порта- S-Video (TV-out) порт- Docking/Port Replicator порт- VGA порт ( изход за външен монитор)- Mic-in (вход за микрофон)- Line-out (изход за слушалки и тонколони)- Вг

Звук

Built-in, Software volume control

Тегло

2.5 кг

Гаранция

6-месеца

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Оптично устройство

CD-RW/DVD-ROM Combo

Размер памет

1 GB

Твърд диск

60 GB, PATA 5400 rpm – Active Protection System

Видеокарта

ATI Mobility Radeon 7500 32 MB

Екран

14.1 XGA (1024 x 768) – матов

Процесор

Intel® Pentium M 1.73 GHz; 2MB L2 Cache; 400 MHz FSB

Описание

Product Description

Вашата оценка

IBM винаги са създавали едни наистина прекрасни лаптопи. ThinkPad серията никога не е била най-добрата по отношение на своята скорост, цена или възможности, но тя е една от най-добрите в света по отношение на баланса между всички тези характеристики, които търсим и ценим високо при покупка на лаптоп втора ръка.

Покупката на IBM ThinkPad T41 втора ръка ще ви даде възможност да се насладите на уникалността на една великолепна и балансирана машина. В този модел ще усетите някак по-специалния досег и вложено парченце от душата на проектантите, инженерите и дизайнерите на компанията.

Ако трябва да откроим едно комплексно качество на IBM ThinkPad T41 това е невероятната ергономия и удобство за работа във всеки аспект. Едно от най-големите предимства, характерни за ThinkPad T41 си остава разбира се страшно удобната клавиатура, която ще улесни значително работата ви с този прекрасен лаптоп.

IBM ThinkPad T41 е от т.нар. Slim машини, които се открояват и със своята малка дебелина, което значително повишава тяхната мобилност и удобството при носене, когато ни се налага да пътуваме по работа или за удоволствие. Черния финален щрих на този лаптоп подчертава елегантност и класа, които стават все по-ценени в свят, управляван от мощта на опаковката.

Покупката на ThinkPad T41 втора ръка на отличната цена, предлагана от нас ще се окаже едно от най-далновидните и предвидливи решения при избора на продукти от този тип, която сте правили някога.
Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери