IBM ThinkPad T40 – 2608
IBM ThinkPad T40 – 2609

149лв.

IBM ThinkPad T40

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #23 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Твърд диск

40GB, PATA 5400 rpm

Видеокарта

ATI Mobility Radeon 7500 32 MB DDR

Екран

14.1 XGA+ (1024 х 768) – матов

Процесор

Intel® Pentium M 1.5 GHz; 1MB L2 Cache; 400 MHz FSB

Размер памет

1 GB

Оптично устройство

DVD-ROM/CD-RW Combo

Звук

Built-in, Software volume control

Тегло

2.3 кг

Гаранция

6-месеца

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Детайли

– 2 USB порта- S-Video (TV-out) порт- Docking/Port Replicator порт- VGA порт ( изход за външен монитор)- Mic-in (вход за микрофон)- Line-out (изход за слушалки и тонколони)- Вг

Описание

Product Description

Вашата оценка

Изборът на лаптоп IBM ThinkPad T40 втора ръка е по вкуса на всеки потребител, който търси характеристики като издръжливост, надеждност и мобилност в един преносим компютър. ThinkPad T40 е малък и лек, а това го прави идеално решение за хората, които пътуват често по работа.

Едва ли е изненада за някой, който е запознат с традициите при развитието на IBM ThinkPad сериите, че в този модел отново е обърнато огромно внимание на потребителското преживяване по отношение на ергономичните характеристики, включително и при разработката на страхотната клавиатура.

В този модел се открояват и неща, които може да остане масово незабелязан от потребителите, които не са технологично ориентирани – неговата гаранция. При пускането на пазара на този модел от IBM бяха толкова сигурни в качествата му, че дори предложиха 3-годишна гаранция, за да разберат клиентите колко сериозна машина им се предлага. Не случайно и голяма част от лаптопите втора ръка, предлагани днес са именно от ThinkPad сериите, доказвайки, че от IBM не са сгрешили в своята преценка за дългият им и безпроблемен експлоатационен живот.

В IBM ThinkPad T40 ще откриете и специфичната за компанията „Ultra Nav“ технология, която позволява значително по-лесно навигиране за хората, които не обичат да използват тъч падовете на лаптопите. T40 е едно надеждно решение за истинските ценители на стабилните и рентабилни компютри.
Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери