HP EliteBook 8560p – 10463

IBM ThinkPad T30 на склад

Вашата оценка

 

С радост съобщаваме на всички, занимаващи се с автомобилна диагностика, а и не само, че към момента разполагаме с ограничено количество лаптопи втора ръка IBM ThinkPad T30.

Лаптопите са оборудвани с процесори на 1.8 GHz и 2 GHz, имат много добър външен вид и повечето са с добри батерии, издържащи минимум 30 минути. Моделите са с тъчпад, като само при един лаптоп той не работи и се ползва вградената алтернатива – тракпойнт (или малкото червено кръгче по средата на клавиатурата).

Имаме и модел с проблеми с вградените USB портове, който сме оборудвали с външна карта PCMCIA с 4 USB 2.0  порта, които работят доста по-бързо от вградените USB 1.1 портове.

При голям интерес от клиенти ще можем да внасяме занапред по-големи количества, и то по-често от този така все по-труден за намиране модел на IBM T30, тъсен главно за работа в автосервизи.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари (2)

  1. Търся монитор за IBM Think PAd T30.Компютъръ ръботи със стационарен монитор.Може размяна с доплащане.

    Поздрави:Е.Миланов

    1. Здравейте,

      До колкото разбирам искате да смените разваления дисплей на лаптопа си. Ако е така можем да го сменим. Моля обадете се на 0888 150 062, понеже вашия посочен мейл [email protected] не е достъпен и не можем да се свържем с вас.

Коментари са затворени.