HP Compaq Elite 8000 SFF – 7075
HP Compaq Elite 8000 SFF – 7076

199лв.

Добави полезни аксесоари

HP Compaq Elite 8000 SFF

  • Core2Quad Q9505 2.8GHz
  • 4 GB DDR3
  • 250 GB SATA II
  • Intel GMA4500

badj

КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ

star

ПРОФИЛАКТИКА:

Почистен от прах

question

НИВО НА ШУМА:

Безшумен при нормално натоварване

2 налични

Бърза поръчка

ЛИЗИНГОВ КАЛКУЛАТОР

tbi logo
jet logo

Вземи с UniCredit

Месечна вноска:
Обща сума:
Оскъпяване в лева:
Оскъпяване в %
ГПР:

Вземи с TBI CREDIT

Месечна вноска:
Обща сума:
Оскъпяване в лева:
Оскъпяване в %
ГПР:
Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Подходящ за

Интернет, филми и музика, Леки игри, Офис работа и обучение

Тип процесор

Core 2 Quad

Процесор

Intel® Core™2 Quad Processor Q9505 (6M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB)

Брой ядра

4

Размер памет

4 GB

Вид памет

DDR3

Твърд диск

250 GB SATA II

Видеокарта

Intel GMA X4500MHD

Вид на видеокарта

Вградена

Оптично устройство

DVD-RW

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 10 x USB 2.0- VGA порт ( изход за външен монитор)- 1 x DisplayPort – 1 x COM Port- 2 x PS/2 – RJ45 – High Definition Audio

Кутия

Small Form Factor SFF

Гаранция

12 месеца

Описание на продукта:

Предлаганите компютри втора употреба HP Compaq Elite 8000 Quad Core SFF са насочени както за бизнес потреблението, така и за употреба в домашни условия. Тези машини предлагат мощност достатъчна да покрие изискванията ви свързани с работа с офис приложения, интернет, гледане на филми и други по-леки програми. Функционалността им, доброто им изпълнение и производителност правят този модел PC полезно за всяка сфера от вашата работа и ежедневие.

Шасито на Compaq Elite 8000 е с малък форм-фактор дизайн, поместващ се и в най-тесните пространства. Компактността му обаче е едно от най-незначителните преимущества на този настолен компютър, тъй като в кутията се съвместява качеството, на което компанията е залагала винаги. В малката кутия е поместен 250 GB SATA II твърд диск, както и оптично DVD записващо устройство.

HP Compaq Elite 8000 Quad Core SFF разполага с 10 USB 2.0 порта за свързване с допълнителен хард диск и други външни флаш устройства. Също така машината е снабдена със сериен (COM) порт, VGA вход за монитор, както и с DVI порт. Ще намерите още RJ-45 порт, аудио вход/изход, DisplayPort и High Definition Audio.

Конфигурацията на този компютър втора ръка го правят изключително мощен. Бързината на изпълнение на работа е осигурена от четириядрен процесор Intel Core2 Quad Q9500, 2.83 GHz. Наличната 4 GB DDR3 RAM 1333MHz памет го прави подходящ за работа свързани с Adobe приложения или други програми свързани с обработка на снимки, видео и аудио. Устройството е оборудвано и с видео карта Intel Graphics Media Accelerator X4500MHD.

HP Compaq Elite 8000 Quad Core SFF е подходящ избор за по-взискателните потребители.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив