HP Compaq dc7800 SFF E4500 – 3972

199лв.

HP Compaq dc7800 SFF E4500

Изчерпан

Код: #192 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel® Core 2 Duo E4500 2.2 GHz,
(2 MB Cache, 800 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Твърд диск

250 GB SATA

Видеокарта

Intel® Graphics Media Accelerator X3100

Оптично устройство

DVD-RW

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

Отзад: 6 USB 2.0,
1 x COM port,
1 x Parallel port
1x RJ-45,
1x VGA, audio in/out;

Отпред:
2x USB 2.0
аудио

Кутия

Small Form Factor SFF

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

HP се славят като една от най-надеждните компании за производство на компютри в световен мащаб. Не прави изключение и DC серията им. В случая HP Compaq dc7800 затвърждава общото впечатление, че създателите му са се специализирали в проектирането на рентабилни и същевременно функционални машини, които имат за цел повишена производителност.

Базиран около мощен 2-ядрен процесор този настолен компютър предоставя всичко онова, което търсим от една компактна и ефективна офис машина. Кутията е изключително удобно, особено, ако не разполагаме с много пространство за нейното разполагане.

Хард дискът и RAM паметта също изпълняват успешно своите функции по подобряване на потребителското преживяване и гладката безпроблемна работа на машината. Предвидени в кутията на HP Compaq dc7800 SFF са и цели 8 USB слота, които осигуряват свързване на всякакъв вид периферия. 2 от входовете са в предната част на машината, а 6 откъм нейната задна страна.

Създаден за целите на големия бизнес, HP Compaq dc7800 SFF се отличава с високо ниво на надеждност, стабилност и устойчивост на постоянни натоварвания. Това, само по себе си е достатъчен аргумент, който го прави една страхотна домашна или офис машина при почти всякакви условия. Добавяйки рентабилността от покупката на компютър втора ръка, то сделката е наистина изключително примамлива за всеки, който търси практичност на отлична цена.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери