HP Compaq dc7700 USFF – 3936

109лв.

HP Compaq dc7700 USFF

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #158 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Dual Core E2140 1.60 GHz, (1 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA 3000

Оптично устройство

DVD-ROM

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Вашата оценка

HP винаги са били символ на качество, лоялност и отговорност, без значение дали говорим за настолни компютри или лаптопи. Едно страхотно предложение от десктоп сериите на компанията се казва HP Compaq dc7700 USFF.

Вдъхновени от големия бизнес, този тип машини се славят като невероятно устойчиви и надеждни. HP Compaq dc7700 лесно се справя с високи натоварвания, като същевременно имплементира успешно иновации, които позволяват повишена ефективност за сметка на консумацията на електричество.

Оборудван с мощен 2-ядрен процесор Intel, dc7700 се отличава и с висока производителност, която гарантира безпроблемна и гладка работа на ползвателите при почти всякакви условия. Макар първоначално създаден за бизнеса, в последствие този компютър се е утвърдил и като едно идеално решение за дома, където може да се справи лесно с регулярните дейности, за които използваме този тип системи.

HP Compaq dc7700 USFF има цели 8 USB порта, които ще ви позволят да прикачите на практика всичко към него, започвайки от мишки, клавиатури и стигайки до най-различни Geek устройства или докинг станции. Практично проектираната кутия пък позволява лесното му поместване на бюро и то без да нарушава естествената линия и да създава дискомфорт.

Dc7700 е компютър, който заслужава всяка стотинка, която сте инвестирали за неговата покупка, а в това ще се уверите още в момента, в който го стартирате.


 

Информация за автора: Евгени Илиев

Avatar for Евгени ИлиевС афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери