HP Compaq dc7700 USFF – 3938

125лв.

HP Compaq dc7700 USFF

Изчерпан

Код: #159 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Твърд диск

80 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA 3000

Процесор

Intel Pentium D Dual-Core 3GHz, (4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Оптично устройство

DVD-ROM

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Описание

Product Description

HP Compaq dc7700 USDT попада в т.нар. бизнес клас десктоп машини. Те са създадени, за да обслужват нуждите на огромни корпорации отвъд океана или в Западна Европа. В контекста на своето предназначение dc7700 се отличава със сериозна устойчивост и надеждност, които са от ключово значение за големите компании по света днес.

Този настолен компютър имплементира и редица нововъведения за времето си и така съумява да спести сериозни средства в дългосрочен план на всеки, който се е доверил на марката HP. Това, в съчетание с представянето на едно чудесно ниво на ефективност правят от HP Compaq dc7700 един великолепен избор. Не е задължително използването му в офис обстановка, макар това да е първоначалната му цел, а може успешно да се интегрира и в домашни условия, където благодарение на Ultra Slim Desktop кутията ще спести доста място на вашето бюро.

Използвайки предостатъчно RAM и двуядрен процесор, разработен от лидера в производството на микрочипове – Intel, машината съумява да осигури изключително рационално и предвидимо поведение. HP Compaq dc7700 USDT гарантира отлична функционалност и надеждност, което го прави и желан избор за всеки, търсещ добър компютър втора ръка при това на една уникално ниска цена. Всичко това плюс 6 месеца гаранция можете да имате още днес, избирайки покупката му от Itopia – izone.bgлидер на пазара за компютри втора употреба в България.


 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери