HP Compaq dc7700 Tower – 3929
HP Compaq dc7700 Tower – 3930

125лв.

HP Compaq dc7700 Tower

Изчерпан

Код: #151 Категория:
banner
banner
banner
banner

Additional Information

Детайли

– 6 x 2.0 USB (отзад) + 2 x 2.0 USB (на предния панел)
– VGA порт ( изход за монитор)
– 2x PS/2
– Паралелен (LPT) порт
– Сериен (COM) порт
– High Definition Audio
– Вградени колонки

Кутия

Tower

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Оптично устройство

DVD-ROM

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA 3000, PCI-E слот

Процесор

Intel Pentium D Dual Core 3 GHz,
(4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Product Description

HP Compaq dc7700 Tower е една чудесна възможност за всеки, който предпочита бюджетните компютри втора ръка като ефективен начин да си осигури стабилна машина на ексклузивни цени. От HP определят този тип машини като фокусирани върху крайния потребител и следващи дългогодишните тенденции на компанията в тази насока, чиято цел е да предостави едно надеждно и практично решение.

Високата работна честота на 2-ядреният процесор Intel обещава едно наистина съвършено изпълнение на задачи от почти всякакъв тип. За това разбира се гарантират и подходящо балансираният обем RAM памет и бързият хард диск.

Интересно при HP Compaq dc7700 e, че той разполага с вградени музикални колони, а освен тях и с още куп портове, сред които откриваме и VGA, COM, LPT и 8 броя USB 2.0. Ако се нуждаете от едно практично решение при избор на компютър втора употреба за вашия дом, то dc7600 Tower може да ви изненада доста приятно и да ви гарантира дълги часове успешна работа пред монитора.

Страхотни технически параметри, 24 часов срок на доставка, 6-месечна гаранция и ексклузивната цена правят от покупката на HP Compaq dc7700 едно изключително рентабилно и аргументирано решение за всяко домакинство, което не иска да се охарчва за покупката на нова машина, но търси сходна производителност.


 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив