HP Compaq dc7700 SFF – 3925
HP Compaq dc7700 SFF – 3926HP Compaq dc7700 SFF – 3927

69лв.

HP Compaq dc7700 SFF

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #146 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Pentium D Dual Core 3 GHz,
(4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel GMA 3000, PCI-E слот за нископрофилни видеокарти

Оптично устройство

DVD-RW

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 6 x 2.0 USB (отзад) + 2 x 2.0 USB (на предния панел)
– VGA порт ( изход за монитор)
– 2x PS/2
– Паралелен (LPT) порт
– Сериен (COM) порт
– High Definition Audio
– Вградени колонки

Кутия

Small Form Factor SFF

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Вашата оценка

Предлаганите компютри втора употреба HP Compaq dc7700 SFF са насочени както за бизнес потреблението, така и за употреба в домашни условия. Тези машини предлагат мощност достатъчна да покрие изискванията ви свързани с работа с офис приложения, интернет, гледане на филми и други по-леки програми. Функционалността им, доброто им изпълнение и производителност правят този модел PC полезно за всяка сфера от вашата работа и ежедневие.

 

Шасито на компютъра е със стоманено покритие. Изключителната компактност на кутията е едно от предимствата на Compaq dc7700 SFF. Това дава възможност тя да бъде ситуирана и в най-тесните пространства, както и да се позиционира хоризонтално или вертикално според желанието ви.

 

HP Compaq dc7700 SFF могат да поддържат всички ваши бизнес приложения и програми посредством двуядрения процесор Intel Pentium D 3 GHz, както и чрез 2 GB DDR2 RAM паметта и Intel GMA 3000 видео карта. Тези компютри втора ръка могат да се справят дори и с леки мултимедийни програми свързани с обработка на снимки, видео и аудио.

 

Машината е оборудвана със записващо оптично устройство, 8 USB входа – 6 отзад и два на предния панел, DVI порт за външен монитор, High Definition Audio, вградени колони и PCI-E слот за нископрофилни видеокарти. Компютърът притежава и други допълнителни екстри, които правят избора му още по привлекателен.

 

HP Compaq dc7700 SFF са изключително безшумни и бързи машини за употребявани компютри. Поради своята надеждност и качествено изпълнение на работа, продължават да бъдат търсен продукт на пазара. Тези персонални компютри ще работят за вас безпроблемно с години.


 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери