HP Compaq dc7100 – 3875
HP Compaq dc7100 – 3876

59лв.

HP Compaq dc7100

Изчерпан

Код: #63 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 8×2.0 USB- VGA порт ( изход за външен монитор)- DVI порт (цифров изход за външен монитор)- 2xCOM (сериен порт) – 2xPS/2- 1xLPT (паралелен порт)- RJ45 – AC’97 Audio

Гаранция

6-месеца

Оптично устройство

CD-RW/DVD-R, Combo

Видеокарта

Intel® GMA 900

Размер памет

1 GB

Твърд диск

40 GB SATA

Процесор

Intel Pentium 4 HT 3GHz, (1 MB L2 Cache)

Описание

Product Description

Серията HP Compaq dc71xx е бизнес линия за десктоп компютри. Тя е изключителна комбинация от лесно управление, увеличени възможности за обслужване и съвместимост за корпоративни среди. Базирана на Pentium 4 процесор с чипсет на Intel от модела 915G, тези системи обединяват производителността заедно с индустриалната съвместимост. Моделите от серията са снабдени с PCI архитектура. Всички модели са с възможност за лесен ъпгрейд, за да могат да паснат на офис нуждите на корпоративно ниво, където скоростта и динамиката при подобни дейности е от съществено значение.

HP Compaq dc7100 е един бизнес десктоп компютър втора ръка, който предлага допълнителна управляемост и сигурност за своите потребители. Технологията, която Intel е заложила в Pentium 4 позволява да се извлече повече производителност, а предлага уникална гъвкавост устойчивост в работата, както и лесен достъп и възможност за подмяна на компонентите на конфигурацията, присъщо за цялата серия 71xx.

Корпоративният потребител най-добре ще оцени хардуерната и софтуерната поддръжка на машините HP Compaq dc7100 втора ръка, както и софтуера за виртуализация Custom image на HP. Ако търсите балансирано от гледище производителност и ниска цена решение, то dc7100 втора употреба е един доста практичен избор, особено, ако целите ви включват работа в офис на средна по размер компания, където надеждността на машините е от ключово значение.


 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери