Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 – 4206
Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 – 4207Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 – 4208

99лв.

Fujitsu-Siemens Esprimo E5915

Изчерпан

Код: #456 Категория:
banner
banner
banner
banner

Additional Information

Твърд диск

80GB SATAII, 7200RPM

Видеокарта

Intel GMA 3000

Процесор

Intel® Core™2 Duo E4300, 1.80 GHz (2MB Cache, 800 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Оптично устройство

DVD-ROM

Кутия

Desktop DT

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet 10/100/1000 LAN,

Детайли

Product Description

Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 е десктоп компютър втора употреба от икономичен клас. Компактният му размер прави възможно поставянето му и в малки пространства. Освен параметрите, които ще са ви предостатъчни за извършване на желаната от вас работа, този компютър има едно огромно преимущество пред много други компютри от същия клас, а имено – безшумен режим на работа.

 

Изключително ниското ниво на шум на машината се гарантира от охлаждането на процесора, което става посредством вентилаторите, които работят на ниски обороти. Друг плюс на десктоп компютъра е самата конструкция на кутията. За да я отворите, монтирате или демонтирате хард диска не ви трябват инструменти. Всичко става чрез бутони и плаки.

 

Персоналните компютри Esprimo E5915 втора ръка са оборудвани с мощността на процесори Intel Core2 Duo E4300, 1.80 GHz, както и с интегрирана видео карта Intel GMA 3000. 2GB DDR2 RAM памет ще се справи бързо с поставени задачисвързани с интернет търсене, офис приложения за текстообработка и други леки програми. Осигуреното пространство за запазване на вашите лични файлове е 80GB SATAII. В конструкцията на кутията е вградено и DVD оптично устройство.

 

Що се отнася до входните и изходни портове свързващите компютъра с други устройства, Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 има общо 8 USB 2.0 порта – 2 на предния панел и 6 отзад. Включени са още VGA порт, изход за слушалки и тонколони, вход за микрофон, 2 PS/2 порта и LAN порт.

 

Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 е компютър втора ръка, който се предлага на изключително изгодна цена и шест месеца гаранция. Това е чудесен избор за компютър, който ще се ползва в домашна среда.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив