Лаптопи втора ръка за леки игри

Показване на всички 12 резултата

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Лаптопи за леки игри

Лаптопи за леки игри Ако искате да ползвате лаптопа си за леки игри, това означава, че не сте от истински заклетите геймъри. Това подсказва много за това каква машина търсите, тъй като елиминира цял клас лаптопи, а именно геймърските. Щом ще използвате лаптопа си, за да играете по – леки игри от време на време, значи основното предназначение, заради което ще закупите устройството е друго – образование, работа или просто развлечение. Тези три различни направления предполагат и три различни класа лаптопи, вариращи от нисък до много висок клас машини. Най – специфичното за лаптопите, на които може да се играят по – леки игри е, че по-голямата част от тези игри не изискват специална външна видео карта, а може да бъдат играни и с вградена графична карта в самия процесор.

Развлечение и леки игри

Може да намерите нискобюджетни решения за тази цел, но все пак ви трябват определени спецификации. В характеристиките на лаптоп, който ще се ползва за интернет и филми и на лаптоп, който ще се ползва за интернет, филми и леки игри има разлика. Ако за първия вариант, конфигурация от двуядрен процесор, 2GB RAM памет и 80GB твърд диск може да ви свърши работа, то за втория вариант това може да се окаже крайно недостатъчно. Тези параметри могат да покрият изискванията на много, много оскъден брой вече остарели игри. Препоръчваме ви да инвестирате поне в процесор Intel Core i3 и 4GB RAM памет.

Образование и леки игри

За тази категория се предполага, че ще ви е необходим лесно преносим лаптоп, който да бъде с вас навсякъде. Поради естеството на предназначението му, параметрите на компютъра трябва да успеят да се справят не само с интернет и филми, но и с леки и не толкова леки програми като текстообработващи програми, таблици и дори Photoshop. Спецификациите, които да покрият изискванията за тези програми ще са достатъчни да покрият повечето стари и по-нови леки игри. Препоръчваме ви Intel Core i5, 4GB RAM памет и по – голям хард диск.

Работа и леки игри

Тук разнообразието в конфигурациите може да варира според вида дейности, които извършвате на лаптопа си. Но все пак, ако го ползвате предимно за работа, се предполага, че ще ползвате по – мощна машина, на която да може да разчитате. Ако сте се спрели на Intel Core i5 или i7, заедно с 4GB или 8GB RAM памет, това ще ви е предостатъчно за почти всяка по – нова и лека игра. Преди да инсталирате, която и да било игра, погледнете минималните изисквания за конфигурация на производителя.