Компютри втора ръка марка fujitsu

Показване на всички 2 резултата

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:
Компютри Fujitsu

Компютри Fujitsu

Японската технологична компания Fujitsu е бранд с многогодишна история. Той е основан през далечната 1935г. в Кавазаки, което ги прави едни от пионерите в компютърния свят. Корпорацията предлага всякакъв тип електронни устройства освен компютри и лаптопи. Широката им гама от продукти се разпростира от сървъри, през лабораторни машини, та чак до климатици, принтери и др.

От 2000г. насам Fujitsu рядко влизат в челната петица по продажби на компютри в световен мащаб, но не са и излизали от десетката.

Компанията предлага голямо разнообразие от компютри. Отделните линии, серии и модели са проектирани за различен вид потребление и за всеки джоб. Може да намерите нискобюджетни решения, предназначени за домашна употреба, както и високопроизводителни машини, които да са подходящи за големи корпорации или за професионалисти, които работят на свободна практика.

Както вече споменахме, обхватът на различните компютърни системи е доста голям, но по-долу ще разгледаме най-основните и продавани Fujitsu компютърни линии.

Основни линии компютри Fujitsu

 

Основните линии се делят на такива за домашна употреба, за малък и среден бизнес, както и на такива за големи корпорации и отделни специалисти.

Fujitsu Esprimo

 

Моделите на тази линия варират от нисък до висок клас компютри. Семейството FUJITSU ESPRIMO предлага пълна гама от пълнофункционални и надграждащи се компютри, на които можете да разчитате при работата си вкъщи или в офиса. Захранващите устройства за енергийна ефективност намаляват разходите на електроенергия.

Нискобюджетната серия са компютри подходящи за работа с офис програми и за развлечения – интернет, филми и музика. Те се предлагат в няколко размера кутии – USFF, SFF, Desktop и Tower.

Компютрите от среден клас предлагат повече възможности. Те могат да се справят с по-тежки програми и са удачно решение за всеки тип офис, в който не се извършва тясно специализирана работа с професионални програми, които много натоварват системата.

С моделите Esprimo от по-висок клас може да работите почти с всякакъв тип програми. Те могат да поддържат голямо натоварване заради по-добрата компютърна конфигурация.

Fujitsu Celsius

Линията компютри Celsius са работните станции на компанията Fujitsu. Тези машини са изцяло предназначени за работа с много тежък специализиран софтуер за 3D моделиране, проектиране, анимиране, видеообработка и всякакви други програми свързани с графични данни.

По-високата цена се дължи на качествените процесори и външни видео карти, както и на големите размери RAM памет и SSD или HDD дискове, което допринася за високата производителност, скорост и мощност на машината. Celsius се предпочитат от професионалисти, които са с по-творчески професии.

Fujitsu Futro

Компютрите FUTRO са оптимизирани за сървърно-базирана работа, виртуални настолни инфраструктури или облачни базирани приложения. Всички те са проектирани да осигуряват производителност, сигурност и управляемост. Устойчивостта и издръжливостта им ги правят привлекателни като офис решения.

Макар да са в малка кутия, дизайнът на вентиллаторите е такъв, че рядко бихте били разконцентрирани от шум. Точно малкият размер ги прави лесно преносими, както и ви спестяват много място на бюрото. Често се поставят на гърба на монитора.

И при Futro имаме няколко серии компютри, които са предназначени за различния тип потребител. И тук може да се избере между нисък, среден и висок клас. Колкото по-голяма е цената, толкова по-висока е производителността им.