Dell Ultrasharp 2407WFP – 4531
Dell Ultrasharp 2407WFP – 4532

229лв.

Dell Ultrasharp 2407WFP

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #487 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Други

– Вграден USB hub- PiP (картина в картината) функция- Четец за 5 вида карти- Pivot завъртане- 178 градуса ъгъл на виждане вертикален и хоризонтален

Вид на LCD панела

IPS

Размер на екрана

24 инча

Резолюция

WUXGA (1920 x 1200) 16:10

Разстояние м/у точките, mm

0,27 mm

Време за реакция

6 ms

Яркост

450 cd/m2

Контраст

1000:1 (статичен)

Входове и изходи

VGA, DVI-D, Display Port, Композитен и компонентен вход, S- Video, изход за слушалки, USB Hub

Гаранция

12-месеца

Описание

Product Description

Вашата оценка

Dell Ultra Sharp 2407WFP LCD е 24-инчов монитор с широкоекранен плосък панел, който предефинира изпълнението на LCD монитори със своя стилен дизайн в черно и разширена функционалност. Този модел монитор е поредното доказателство за постоянството на Dell да предоставя на клиентите си невероятно цветово качество на своите монитори на достъпна цена.

Този монитор втора ръка е повече от идеален за мултитаскинг, за професионалисти графични дизайнери, за тези, които се занимават със създаване на съдържание, финансови анализатори, геймъри и за тези, които просто искат да изгледат един филм със страхотно качество на картината. Удачен избор както за вкъщи, така и за офиса.

Dell Ultra Sharp 2407WFP разполага с дисплей с резолюция 1920×1200, което е с 30% повече от предходни модели. Времето му за реакция е само 6мсек. Високото съотношение на контраста – 1000:1, води до отлична точност на цветовете и еднородност.

Свързването на монитора с други периферни устройства става бързо и лесно посредством 4 USB 2.0 порта. Dell 2407WFP разполага и с HDCP DVI конектор, както и с S-Video конектор за свързване с други видео конзоли. Този модел монитори втора употреба са с вграден 9-в-2 Card Reader слотове, което позволява бързото сваляне на снимки и други файлове.

Dell 2407WFP може да ви предложи необходимата подвижност, за да настроите монитара според вашите нужди. Височината на стойката се промена с до 10 см нагоре и надолу; завъртането му е с до 45 градуса наляво и надясно, а наклонът му е – 3 градуса напред и 21 градуса назад. Мониторът дава възможност за разделяне на стойката от екрана с цел монтиране на стена.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери