Dell UltraSharp 1908WFP – 4371
Dell UltraSharp 1908WFP – 4372Dell UltraSharp 1908WFP – 4373

89лв.

Dell UltraSharp 1908WFP

Изчерпан

Код: #261 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Ъгъл на видимост (х/в)

160º/160º

Входове и изходи

VGA, DVI-D, USB Hub

Гаранция

6-месеца

Формат на екрана

16:9

Контраст

1000:1 (статичен)

Яркост

300 cd/m2

Резолюция

WXGA+ (1440 x 900) 16:10

Разстояние м/у точките, mm

0,28 mm

Време за реакция

5 ms

Размер на екрана

19 инча

Описание

Product Description

Dell UltraSharp 1908WFP са стилни 19-инчови монитори втора ръка с поразително модерен дизайн, чиято подвижност е едно от многото им предимства. Тяхната височина, ъгъл на наклон и посока на завъртане могат да бъдат коригирани както на вас ви е удобно.

Този модел монитор от Dell има богата колекция от функции. За монитор втора ръка, UltraSharp 1908WFP може да ви предложи отлична графична производителност на картина и текст. Яркостта и контраста на цветовете са повече от задоволителни. Тези машини ще покрият всички ваши изисквания за качество на картината – от проста текстообработка, през гледане на филми и снимки, до гейминг.

Вградените USB хъбове ще ви влязат в употреба при ползването на USB периферии като уеб-камери, външни хард дискови устройства или други флаш устройства. Съвременният му интерфейс пък го прави лесен за навигация при желана промяна на настройките. Може да се възползвате и от готовите настройки за различни видове профили – за игри, видео или текст.

Dell UltraSharp 1908WFP е от тези монитори втора употреба, които предлагат най-високо качество и контраст на картината на най-ниска цена. Тези основни фактори, в съчетание с допълнителните гореспоменати екстри, го правят не само привлекателен за покупка, но и достатъчно полезен монитор, който да покрие всичките ви изисквания.
 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери