Dell Ultrasharp 1708FP – 4564
Dell Ultrasharp 1708FP – 4565

69лв.

Dell Ultrasharp 1708FP

Изчерпан

Код: #540 Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Контраст

800:1

Ъгъл на видимост (х/в)

160 (vertical), 160 (horizontal)

Гаранция

6-месеца

Яркост

300 cd/m2

Време за реакция

5 ms

Резолюция

SXGA (1280 x 1024) 5:4

Разстояние м/у точките, mm

0.294mm

Размер на екрана

17 инча

Описание на продукта:

Dell UltraSharp 1708FP е поредният продукт на марката Dell, който заслужава сериозно внимание. Този плоскоекранен LCD монитор втора ръка ще подобри визуалното ви изживяване с изключителната си яркост и живост на образите. Безпроблемната работа и липсата на шум са гарантирани. Пригодени са за работа с всякакъв модел компютри.

 

Контрастното съотношение 800:1 и резолюция от 1280×1024 пиксела правят всяко изображение, видео или текст, показано на този 17 инчов монитор, кристално ясно и без замъгляване или размазване. В допълнение на безупречната картина, която този монитор втора употреба предлага, Dell UltraSharp 1708FP има и гъвкава стойка, която потребителите могат да настроят според техните нужди. Може да нагласите височината на монитора, ъгъла на наклон и завъртане.

 

Този монитор Dell също така осигурява допълнителен комфорт и намалява напрежените в очите и врата с 160-градусовия ъгъл на видимост и антирефлексното си покритие. 17 инчовият монитор е снабден с два USB 2.0 порта, които позволяват на потребителите да свързват монитора с телевизор или допълнителни флаш устройства. VGA & DVI-D конекторите предоставят избор за това как потребителят свързва монитора към компютъра, и HDCP съвместимото DVI-D позволява гледане на съдържание с висока качество на картината.

 

Мониторите Dell имат за цел да поддържат високи стандарти за качество и са произведени от някои от най-изтъкнатите световни доставчици, непрекъснато осигуряващи изключителна производителност, качество и надеждност. Със своята функционалност и ергономичен дизайн, Dell UltraSharp 1708FP предоставя на потребителите качествено изпълнение, което го прави идеален избор за бизнес употреба или просто за забавление.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив