Dell OptiPlex GX620 USFF – 3893

125лв.

Dell OptiPlex GX620 USFF

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #115 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Твърд диск

80 GB SATA

Видеокарта

Intel® GMA 950

Процесор

Intel Pentium D 2.8 GHz, (533 MHz, 4 MB L2 Cache)

Размер памет

2 GB

Оптично устройство

Combo

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet 10/100/1000 LAN,

Детайли

– 7 x 2.0 USB
– DVI порт ( цифров изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– 1xLPT (паралелен порт)
– 4xAudio (слушалки, line in, line out)

Описание

Product Description

Вашата оценка

Драйвери

Документация (pdf)

Серията OptiPlex на Dell е насочена към 3 основни пазара – корпоративен, правителствен и образователен. Системите от тази серия лаптопи Dell се базират на Intel-ски процесор, първоначално Pentium, но по-късните модели (в края на 2008 г.) са дори с някой от по-новите модели iCore. Компонентите на серията са бизнес ориентирани и изключително устойчиви в своята работа.

Фамилията има няколко акцента, изградени около тяхната увеличена производителност и висока сигурност, както и фокус върху екологичните решения, имплементирани в тези машини. Компютрите от серията са разработени за работа в мрежи на големи организации, заради което и Dell предлагат и редица иновативни технологични решения, за да покрият корпоративните бизнес нужди.

Модела OptiPlex GX620 е проектиран за корпоративния потребителят, който търси производителност, стабилност и гъвкавост в работната среда. Моделът разширява решенията на пазарните лидери чрез иновации в стил Dell.

Dell OptiPlex GX620 е достатъчно мощен за бизнес потребителите на една наистина рентабилна и конкурентна цена, особено, когато говорим за компютри втора употреба. Подарете си един надежден и добър десктоп компютър втора ръка със страхотна 6 месечна гаранция от Itopia – izone.bg, която ще ви убеди, че правите най-добрия избор. Подходящ, както за бизнес среда, така и за домашна обстановка, този компютър ще ви очарова със своите предимства и възможности.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери