Dell OptiPlex GX620 Tower – 3918

189лв.

Dell OptiPlex GX620 Tower

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #124 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Pentium Dual Core 2.8GHz, ( 2 MB L2 Cache)

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA II 7200 rpm

Видеокарта

Intel® GMA 950

Оптично устройство

CD-RW/DVD-R Combo

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 8×2.0 USB
– VGA порт ( изход за външен монитор)
– DVI порт (цифров изход за външен монитор)
– 2xCOM (сериен порт)
– 2xPS/2
– 1xLPT (паралелен порт)
– RJ45
– AC’97 Audio

Кутия

Tower

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Вашата оценка

Драйвери

Документация (pdf)

OptiPlex GX620 е една доста благонадеждна и успешна машина на компанията Dell, която потребителите разпознават лесно като надежден партньор на пазара на настолни компютри в цял свят. OptiPlex серията е проектирана чрез наученото през годините от компанията по отношение функционалност и потребителско преживяване и има претенциите за изключително ефективна, когато говорим за потребност в битова обстановка.

Умело и елегантно съчетание на стабилен 2-ядрен процесор и 2 Gb RAM памет превръщат Dell OptiPlex GX620 в един компютър, който ще оправдае напълно вашите очаквания в почти всеки аспект. Множеството портове, сред които 8 USB, COM, VGA и LPT такива осигуряват лесното свързване с подходящите устройства с цел максимално задоволство на клиентите.

Конкретно OptiPlex GX620 Tower намира приложение основно в домакинствата с оглед на факта, че този тип кутии са създадени именно за подобни условия. Отличната видео карта, с която е обезпечен този настолен компютър втора ръка също обещава сериозна производителност и графично ускорение, което да зарадва с качествена картина потребителите.

Имате възможност да се възползвате от тази страхотна конфигурация на ексклузивни цени, благодарение на Itopia – izone.bg. Не бива да пропускаме и факта, че за разлика от покупката на десктоп машина от потребител, избирайки такава от фирма – вие получавате и цели 6 месеца гаранция за закупеното оборудване.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери