Dell OptiPlex GX520 Tower – 3940
Dell OptiPlex GX520 Tower – 3941

125лв.

Dell OptiPlex GX520 Tower

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #162 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Pentium 4 2.8GHz, (800 MHz, 1 MB L2 Cache)

Размер памет

1 GB

Твърд диск

80 GB SATA

Видеокарта

Intel® GMA 950

Оптично устройство

DVD-RW

Комуникации

Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet 10/100/1000 LAN, PXE support

Детайли

– 8 x 2.0 USB
– VGA порт ( изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– 1xLPT (паралелен порт)
– 4xAudio (слушалки, line in, line out)

Кутия

Tower

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Вашата оценка

Драйвери

Макар в последно време да ставаме свидетели на бума на мобилните компютри, както нови, така и втора употреба, то не бива да забравяме и десктоп машините. Един чудесен представител в тази насока е Dell OptiPlex GX520 – една машина, която съчетава комфорта на работата в домашна обстановка с високата ефективност на настолните компютри от офис класа.

Предимствата на това да изберете настолен компютър втора ръка се крият не само в по-ниската цена на този тип машини, а също така и в значително по-добрата им производителност спрямо лаптопите. Кутията на Dell OptiPlex GX520 резонно позволява по-добро охлаждане и така поддържа идеална работна среда за компонентите, интегрирани в кутията на компютъра.

Този тип компютри най-често биват предпочитани от хора, които не извършват високоспециализирани дейности на тях, а обичат да се ровят из Интернет, да си пишат с приятели във Facebook, да гледат филми или да слушат музика. OptiPlex GX520 е наистина идеален за подобни дейности и ще се окаже едно изключително разумно решение, за всеки, който търси именно това от домашната си машина.

Добрият баланс на компонентите и традициите на марката Dell, която се слави като изключително надеждна при производството на компютри също е важен фактор, който кара мнозина клиенти да предпочитат именно покупката на е Dell OptiPlex GX520 втора употреба като идеален вариант за себе си и своите близки.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери