Dell OptiPlex GX280 – 3895

99лв.

Dell OptiPlex GX280

Изчерпан

Код: #116 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Pentium 4 2.8 GHz, (800 MHz, 1 MB L2 Cache)

Размер памет

1 GB

Твърд диск

40 GB SATA ,

Видеокарта

Intel® GMA 900

Оптично устройство

DVD-ROM

Комуникации

Gigabit Ethernet 10/100/1000 LAN,

Детайли

– 8 x 2.0 USB
– VGA порт ( изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– 1xLPT (паралелен порт)
– 4xAudio (слушалки, line in, line out)

Кутия

Small Form Factor SFF

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Драйвери

Документация (pdf)

OptiPlex на Dell е серия настолни компютри, създадени за повече производителност и мрежова работа в условията на големи компании. Когато бизнесът се разраства или голяма корпорация има необходимост от компютър – тук на помощ идва OptiPlex. Серията на Dell предлага различни опции за производителност, лесно управление, както и контрол на бизнес ниво и сигурност на мрежовата среда.

Машините от този клас се водят и екологични компютри, ориентирани към бизнес потребителят и мрежовата колаборация, поради иновативните концепции за редуциране разхода на енергия. Моделите OptiPlex GX280 разполагат с надежден процесор Intel Pentium 4 и достатъчно RAM памет.

Конфигурацията на тези компютри втора ръка предлага гигабитов мрежови адаптер, а портовете са стандартни за десктоп машина – 8 USB, VGA, COM, LPT, както и 4 аудио порта (слушалки, линеен вход и линеен изход). Кутията е малка, компактна и със силно изчистен и елегантен дизайн, което прави компютъра подходящ за спестяване на ценно офис пространство.

С покупката на Dell OptiPlex GX280 втора ръка получавате една изключително стойностна машина, която няма да ви разочарова. Доверявайки се на Itopia – izone.bg вие можете да се сдобиете с този компютър на една невероятна цена, която няма да откриете никъде другаде, а освен всичко ще получите и гаранция, която да гарантира сигурност за вашия избор.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери