Dell OptiPlex 760 Desktop – 4169

109лв.

Dell OptiPlex 760 Desktop

Изчерпан

Код: #427 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Детайли

– 8×2.0 USB- VGA порт ( изход за външен монитор)- DVI порт (цифров изход за външен монитор)- 2xCOM (сериен порт) – 2xPS/2- 1xLPT (паралелен порт)- RJ45 – AC’97 Audio

Кутия

Desktop DT

Гаранция

12-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Оптично устройство

DVD-RW

Размер памет

4 GB

Твърд диск

160 GB SATA

Видеокарта

Intel GMA X4500 up to 1700 MB

Процесор

Intel® Core™2 Duo E6550 2.33 GHz, 4MB Cache, , 1333 MHz FSB

Описание

Product Description

Dell OptiPlex 760 е десктоп компютър втора ръка от бизнес клас. Той съчетава в себе си мощност, стабилност и енергийна ефективност. Марката Dell е гарант за качеството на изпълнение на работа. Тази машина ще работи безкомпромисно и с години както в офис среда, така и в уюта на вашият дом. Компютърът включва цялата функционалност, от която ще имате нужда.

 

Шасито на OptiPlex 760 е със стилен дизайн. Достъпът до хардуера в кутията става лесно и бързо, поради самата конструкция на шасито. Този модел компютър втора употреба е с 320 GB SATA II 7200 rpm твърд диск – предостатъчно за запазване на всички важни за вас файлове. В предния панел на компютъра ще намерите и вградено оптично устройство.

 

Що се отнася до входните и изходни портове свързващите компютъра с други устройства, Dell OptiPlex 760 има общо 8 USB 2.0 порта – 2 на предния панел и 6 отзад, чрез които може да включите допълнителни външни флаш устройства. Включени са още VGA порт, изход за слушалки и тонколони, вход за микрофон, COM сериен порт, HD аудио, eSATA порт и RJ45 порт.

 

Параметрите на Dell OptiPlex 760 са достатъчни за задоволяването на нуждите ви. Бързината на изпълнение на работа се гарантира от двуядрения процесор Intel Core2Duo E8400 3.00 GHz. 4 GB DDR2 RAM памет е идеална за при работа с офис или други бизнес приложения, както и за по-тежки програми свързани с мултимедия. Устройството е оборудвано и с видео карта Intel Graphics Media Accelerator X4500.

 

В сравнение с други употребявани компютри от същия бизнес клас, машините на Dell, чието изпълнение и продуктивност са безпроблемни, изпъкват. Благодарение на своите характеристики, производителност, добра ценова категория и здравина Dell OptiPlex 760 Desktop е все още един от компютрите, който не трябва да се пренебрегва.

 

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери