Dell OptiPlex 755 USFF – 3977

105лв.

Dell OptiPlex 755 USFF

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #194 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Детайли

– 7 x 2.0 USB- DVI порт ( цифров изход за външен монитор)- COM (сериен порт) – 1xLPT (паралелен порт)- 4xAudio (слушалки, line in, line out)

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

12-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet 10/100/1000 LAN,

Оптично устройство

DVD-RW

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA

Видеокарта

Intel GMA X3100

Процесор

Intel Core2Duo E6550 2.33 GHz, (1333 MHz FSB, 4 MB L2 Cache)

Описание

Product Description

Вашата оценка

Серията Dell OptiPlex е създадена от компютри, които са предназначени за работа в корпоративни мрежа и представляват гръбнака на големите корпорации отвъд океана. Основни клиенти на тези машини са предимно средният и голям бизнес, както и училищата.

Проектирана да може да отговори на нарастващите нужди на клиентите и да предоставя възможност за лесно конфигуриране серията изненадва с приятно представяне и отлични характеристики.

Моделът OptiPlex 755 не е най-впечатляващият компютър на пазара, но като разни други в този сегмент, може да получите предостатъчна мощност и енергийна ефективност от висок клас. Потребителите на подобен тип машини го определят като един рентабилен еко ориентиран хибрид. Кутията е Ultra Small Form Factor, която е и най-малката и компактна за серията. Въпреки размера си тя позволява лесен ъпгрейд, както и включването на редица PCI устройства.

Една от основните причини за успешното пестене на енергия от тези е инсталирането на Intel Dual Core процесор, защото архитектурата му разполага с повече производителност спрямо изхарчена енергия (power per watt). Капацитета на хард диска също е достатъчно голям за почти всеки потребител и организация.

Избирайки Dell OptiPlex 755 USFF втора ръка от Itopia – izone.bg ще имате една страхотна възможност да се сдобиете с една наистина великолепна машина на уникална цена, която вероятно няма да откриете при нито един друг доставчик на компютри втора употреба в България.
Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери