Dell OptiPlex 745 USFF – 3984

119лв.

Dell OptiPlex 745 USFF

Изчерпан

Код: #197 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Процесор

Intel Pentium D Dual-Core 3GHz,
(4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Размер памет

2 GB

Твърд диск

80 GB SATA

Видеокарта

Intel GMA 3000

Оптично устройство

CD-ROM

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 7 x 2.0 USB
– DVI порт ( изход за външен монитор)
– COM (сериен порт)
– LPT (паралелен порт)
– RJ45
– High Definition Audio

Кутия

Ultra Small USFF, USDT

Гаранция

6-месеца

Описание

Product Description

Драйвери

Документация (pdf)

Dell OptiPlex 745 USFF е една от онези десктоп машини, които ви карат да забравите за леките, но нископроизводителни лаптопи, които нахлуват все повече в нашия свят и всъщност не осигуряват тази производителност, каквато предлагат настолните компютри.

Оборудван с мощен Intel-ски процесор 745 USFF ще ви изненада изключително приятно със своето представяне. За това разбира се допринася и предостатъчния обем RAM памет, която е интегрирана в тази серия компютри.

OptiPlex е серия, разработена и ориентирана според нуждите на големите компании отвъд океана и при нея е от съществено значение високата надеждност и устойчивост на натоварвания. Сред силните страни на 745 USFF са множеството USB портове, които осигуряват безпроблемно включване на най-разнообразни периферни устройства.

Подобно на другите компютри с марка Dell и дори лаптопите на компанията, и този модел се откроява с невероятна устойчивост и надеждност дори когато се налага да работи дълги часове при интензивно натоварване. Dell OptiPlex 745 USFF се явява едно изключително стабилно решение за малкия и среден бизнес, както и за домакинството, което няма да ви разочарова.

Изберете още днес своя настолен компютър втора употреба Dell OptiPlex 745 USFF и се възползвайте от 6-месечна гаранция и страхотна цена, гарантирана от Itopia – izone.bgлидер на пазара за компютри втора ръка в България.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери