Dell OptiPlex 745 SFF – 3881
Dell OptiPlex 745 SFF – 3882

195лв.

Dell OptiPlex 745 SFF

Изчерпан

Код: #65 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Детайли

– 8×2.0 USB- VGA порт ( изход за външен монитор)- DVI порт (цифров изход за външен монитор)- 2xCOM (сериен порт) – 2xPS/2- 1xLPT (паралелен порт)- RJ45 – AC’97 Audio

Кутия

Small Form Factor SFF

Гаранция

6-месеца

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Оптично устройство

CD-RW/DVD-R Combo

Размер памет

2 GB

Твърд диск

160 GB SATA

Видеокарта

Intel GMA 3000

Процесор

Intel Core2Duo E6400 2.13GHz, (1066 MHz FSB, 2 MB L2 Cache)

Описание

Product Description

Драйвери

Документация (pdf)

OptiPlex 745 SFF на една от най-популярните и уважавани марки в света на компютрите Dell е едно великолепно бюджетно и същевременно функционално решение в областта на настолните компютри втора употреба. Въпреки факта, че е създаден да обслужва корпоративна среда, тази машина с лекота се вписва във всеки дом, където използването на десктоп системи е предпочитано.

Елегантната и изчистена откъм дизайн линии кутия е удобна за разполагане дори на бюра с ограничено пространство и то по начин, който няма да предизвика дискомфорт. В нея откриваме и отлични технически параметри на вложение компоненти, които имат за цел да обезпечат нашата приятна работа с Dell OptiPlex 745.

Съчетаването на мощен двуядрен процесор, достатъчно RAM и пространство осигурява гъвкавост, каквато винаги сме желали от един домашен компютър. Въпреки всичко този модел на OptiPlex е подходящ за употреба и в офисите на компании, които държат да разполагат с ефективна, не прекалено скъпа изчислителна апаратура.

8 USB порта, както и сериен и паралелен порт допълват удобството, което създателите са предвидили за потребителите на този тип настолни машини. Възползвайте се от тази невероятна оферта от ITopia и ще имате уникалната възможност да се сдобиете с един изключително здрав и надежден компютър втора употреба на страхотно ниска цена.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери