Dell OptiPlex 745 SFF – 8202

95лв.

Dell OptiPlex 745 SFF

  • Core 2 Duo E6300 1.86GHz
  • 4 GB DDR2
  • 160 GB SATA
  • Intel HD Graphics

badj

КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ

star

ПРОФИЛАКТИКА:

Почистен от прах

question

НИВО НА ШУМА:

Безшумен при нормално натоварване

Изчерпан

Категория: Етикет:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Подходящ за

Интернет, филми и музика, Офис работа и обучение

Тип процесор

Core 2 Duo

Процесор

Intel® Core™2 Duo Processor E6300 (2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB)

Брой ядра

2

Размер памет

4 GB

Вид памет

DDR2

Твърд диск

160 GB SATA II

Твърд диск филтър

160

Видеокарта

Intel HD Graphics

Вид на видеокарта

Вградена

Оптично устройство

DVD-ROM

Комуникации

Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, PXE and full ASF 2.0 support

Детайли

– 8×2.0 USB- VGA порт ( изход за външен монитор)- DVI порт (цифров изход за външен монитор)- 2xCOM (сериен порт) – 2xPS/2- 1xLPT (паралелен порт)- RJ45 – AC’97 Audio

Кутия

Small Form Factor SFF

Гаранция

12-месеца

Описание на продукта:

Драйвери

Документация (pdf)

OptiPlex 745 SFF на една от най-популярните и уважавани марки в света на компютрите Dell е едно великолепно бюджетно и същевременно функционално решение в областта на настолните компютри втора употреба. Въпреки факта, че е създаден да обслужва корпоративна среда, тази машина с лекота се вписва във всеки дом, където използването на десктоп системи е предпочитано.

Елегантната и изчистена откъм дизайн линии кутия е удобна за разполагане дори на бюра с ограничено пространство и то по начин, който няма да предизвика дискомфорт. В нея откриваме и отлични технически параметри на вложение компоненти, които имат за цел да обезпечат нашата приятна работа с Dell OptiPlex 745.

Съчетаването на мощен двуядрен процесор, достатъчно RAM и пространство осигурява гъвкавост, каквато винаги сме желали от един домашен компютър. Въпреки всичко този модел на OptiPlex е подходящ за употреба и в офисите на компании, които държат да разполагат с ефективна, не прекалено скъпа изчислителна апаратура.

8 USB порта, както и сериен и паралелен порт допълват удобството, което създателите са предвидили за потребителите на този тип настолни машини. Възползвайте се от тази невероятна оферта от ITopia и ще имате уникалната възможност да се сдобиете с един изключително здрав и надежден компютър втора употреба на страхотно ниска цена.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив