data-products-laptops-delld531-del_latitude_d5313
data-products-laptops-delld531-del_latitude_d5314data-products-laptops-delld531-del_ltitude_d5315data-products-laptops-delld531-del_latitude_d5312data-products-laptops-delld531-del_latitude_d531

299лв.

Dell Latitude D531

Изчерпан

Код: #15 Категория:
banner
banner
banner
banner

Допълнителна информация

Процесор

AMD Athlon 64 X2 TK-57 1.9 GHz, 512 KB L2 Cache

Размер памет

2 GB

Твърд диск

80 GB, SATA, 5400 rpm

Видеокарта

ATI Radeon X1270 up to 256 MB

Екран

15.4” WXGA (1280 x 800)

Оптично устройство

DVD/CD-RW combo

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Детайли

– 4 USB порта

– S-Video (TV Out) порт

– VGA порт ( изход за външен монитор)

– Mic-in (вход за микрофон)

– Вграден микрофон

– Line-out (изход за слушалки и тонколони)

– Вградени тонко

Звук

High Definition Audio

Батерия
Тегло

2.6 кг

Гаранция

6-месеца

Описание на продукта:

Dell Latitude D531 e от онези бюджетни бизнес лаптопи, които оставят трайна следа в развитието на компютрите в световен мащаб, било то с технически нововъведения или с маркетинг и ценова политика. D531 e още едно впечатляващо предложениe при покупка на лаптоп втора ръка от един от най-реномираните производители на компютри в света – Dell.

 

Ако трябва да сравним D531 с други лаптопи от неговия клас, то със сигурност ще забележим доста по-доброто комплексно представяне на този модел. Подобрените характеристики на фона на една приемлива цена са масово търсени от днешните потребители и именно това изгради този модел като един от успешните на компанията в дългосрочен план, включително и при продажбата на лаптопи втора ръка днес.

 

15.4-нчовият екран е наистина чудесен и ви осигурява подобрено качество на картината, по-широк ъгъл на видимост и дори повече светлина, за да не измъчвате очите и тялото си при продължителна работа с Latitude D531. Друго нещо, което ще ви направи впечатление в този лаптоп е тихата работа на охлаждащата система, която допринася за цялостния комфорт на потребителите.

 

Страхотната батерия и стабилната сглобка на компонентите, организирани в ергономична опаковка е още един доста сериозен аргумент по отношение избора ви да купите лаптоп Dell Latitude D531 втора ръка. Цената редовно е водещ фактор при покупка на употребявани машини и тук ще останете очаровани в тази насока.
Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирал развитието си във фирма Сноумод, като специалист по онлайн търговия. Основател и управител на ITopia - фирма, занимаваща се с нова и употребявана компютърна техника, поддръжка и сервиз. Основател и собственик на новия бранд iZone.bg. Автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив