Dell Latitude D530 – 2578
Dell Latitude D530 – 2579Dell Latitude D530 – 2580

299лв.

Dell Latitude D530

Вашата оценка

Изчерпан

Код: #16 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Детайли

– 4 USB порта- S-Video (TV Out) порт- VGA порт ( изход за външен монитор)- Mic-in (вход за микрофон)- Вграден микрофон- Line-out (изход за слушалки и тонколони)- Вградени тонко

Звук

High Definition Audio

Тегло

2.5 кг

Гаранция

6-месеца

Комуникации

10/100/1000 Mbps LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n

Оптично устройство

DVD/CD-RW combo

Размер памет

2 GB

Твърд диск

80 GB, SATA, 5400 rpm

Видеокарта

Intel GMA X3100 up to 384 MB

Екран

15 ‘’ XGA (1024 x 768)

Процесор

Intel Core 2 Duo T7250 2 GHz, 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB

Описание

Product Description

Вашата оценка

Latitude D530 е отличен пример за здрав и издръжлив лаптоп Dell. Този модел на небезизвестната американска компания има вътрешно вградена стоманена конструкция, която значително повишава здравината на корпуса на машината.

 

Въпреки малко по-твърдите в началото бутони на клавиатурата, то те поомекват с времето и потребителите бързо свикват към тяхната специфика. 4-те USB входа осигуряват удобна възможност за прикачване на периферни устройства като мишка и външна клавиатура, карти за памет, докинг станции и т.н.

 

Екранът е подобаващо голям със своите 15 инча, което е отлична характеристика като се има предвид, че Dell Latitude D530 тежи едва 2.5 килограма. Въпреки относително големия екран, то той не е широкоекранен, а стандартен, което вероятно ще се хареса на потребителите, свикнали да работят до сега на такъв. Моделът е и изключително гъвкав и може лесно да бъде ъпгрейднат с нужните за целите на потребителите компоненти, които допълнително да подобрят работата с него.

 

Следвайки успеха и традициите на Dell може да обобщим, че това е модел, който съумява да удовлетвори потребителските нужди и да предложи едно разумно качество на доста приятна цена. Избора на Dell Latitude D530 втора ръка е практично и финансово аргументирано решение, което ще ви позволи да се насладите на работата на стабилна машина, на която можете да разчитате винаги.
Драйвери

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери