Dell E151FPp – 4523
Dell E151FPp – 4524

55лв.

Dell E151FPp

Изчерпан

Код: #483 Категория:
banner
banner
banner
banner

Спецификация

Additional Information

Контраст

350:1 (статичен)

Ъгъл на видимост (х/в)

45º/60º

Гаранция

6-месеца

Яркост

250 cd/m2

Време за реакция

35 ms

Резолюция

XGA (1024 x 768) 4:3

Разстояние м/у точките, mm

0.297 mm

Размер на екрана

15 инча

Описание

Product Description

Документация

Dell е151FP е поредното доказателство на марката Dell за продукт, който заслужава сериозно внимание. Този плоскоекранен 15-инчов LCD монитор втора ръка ще подобри визуалното ви изживяване с изключителната си яркост и живост на образите. Безпроблемната работа и липсата на шум са гарантирани. Пригодени са за работа с всякакъв модел компютри. Подходящи са за употреба както в домашни условия, така и за офис среда.

Мониторът разполага с технология TFT активна матрица. Резолюцията от 1024×768 пиксела при 75 Hz и контрастното съотношение 350:1 правят всяко изображение, видео или текст, показано на този 15 инчов монитор, кристално ясно и без замъгляване или размазване. Съотношението на екрана е 4:3. Дисплеят е с антирефлексно покритие за гледане без напрежение.

В допълнение на безупречната картина, която този монитор втора употреба предлага, Dell е151FP разполага и със стойка, чрез която потребителите могат да настроят ъгъла на видимост според техните нужди. Може да нагласите височината на монитора, ъгъла на наклон – до 45 градуса в двете посоки, както и ъгъла на завъртане – до 60 градуса. 15-инчовият монитор е снабден VGA конектор за свързване с друго устройство.

Мониторите Dell имат за цел да поддържат високи стандарти за качество и са произведени от някои от най-изтъкнатите световни доставчици, непрекъснато осигуряващи изключителна производителност, качество и надеждност. Със своята функционалност и компактен дизайн, Dell е151FP предоставя на потребителите качествено изпълнение, което го прави идеален избор за употреба в работна среда или просто за забавление.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви. Добавяне на отзив

Драйвери