Черният петАк в iZone ви очаква – 7780

Черният петАк в iZone ви очаква

Пригответе се за супер намаления

Черният петАк е вече съвсем близо и сега настъпи момента за всички вас да се възползвате  от страхотни оферти. Компютърната ви техника се нуждае от подмяна? Искате да направите качествен подарък на себе си или някой близък? Сега е най-подходящият момент за това. Предлагаме ви по време на черния петък да се възползвате от най-новата оферта на онлайн магазин за компютърна техника втора ръка iZone. Над 30 продукта от категориите лаптопи, компютри и монитори  на сайта на магазина са с намаление до 30%.

Не пропускайте своя шанс

Защо точно покупка от iZone? В нашия магазин ви очаква богат избор от употребявана компютърна техника от най-висок клас. Ако се двоумите дали си струва техниката втора ръка, ние сега ще ви убедим, че тя може да бъде дори по-добра от новата.

Всички компютри, лаптопи и монитори, които нашият магазин предлага са от най-известните марки, имат минимални следи от употреба и са с отлични технически параметри. Цялата гама от продукти на iZone е с гаранция до 12 месеца. Следете нашия уеб сайт и очаквайте черния петАк с големи намаления.

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.